Fenerbahçe’de ‘sağ bek’ krizi! İsmail Kartal formül arıyor

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2024 Perşembe 11:45 am - Güncelleme: 9 Mayıs 2024 Perşembe 11:45 am

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Fenerbahçe‘de Osayi Samuel sakatlığı nedeniyle Kayserispor maçında forma giyemeyecek. Osayi’nin yedeği Mert Müldür ise Konyaspor maçında yedek kulübesindeyken gördüğü sarı kart nedeniyle bu hafta cezalı duruma düştü. Sağ bekte belirsizlik yaşanan Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal formül arayışında…

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında 12 Mayıs Pazar günü sahasında Kayserispor’u ağırlayacak. Sarı lacivertlilerde kritik karşılaşma öncesinde ‘sağ bek’ belirsizliği yaşanıyor.

OSAYİ SAKAT, MERT MÜLDÜR CEZALI

Konyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Osayi Samuel’in tedavisi devam ederken, Mert Müldür ise yedek kulübesinde gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü.

OOSTERWOLDE DÖNDÜ AMA…

Teknik Direktör İsmail Kartal, Olympiakos maçında sakatlanan ve geçirdiği operasyonun ardından geçtiğimiz günlerde çalışmalara başlayan Oosterwolde’yi ise bu maçta riske atmak istemiyor. Elinde sol bekte görevlendirebileceği oyuncusu kalmayan Kartal’ın, hangi oyuncuya forma vereceği ise belirsizliğini koruyor.

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’a şok, Fenerbahçe’ye müjde

İsmail Kartal, Osayi Samuel, Mert Müldür, Sağ bek, Süper Lig, Futbol

Fenerbahçe’de Osayi Samuel sakatlığı nedeniyle Kayserispor maçında forma giyemeyecek. Osayi’nin yedeği Mert Müldür ise Konyaspor maçında yedek kulübesindeyken gördüğü sarı kart nedeniyle bu hafta cezalı duruma düştü. Sağ bekte belirsizlik yaşanan Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal formül arayışında…

Kaynak: HABER MERKEZİ