Fenerbahçe’de Kim gidiyor

Yayın tarihi: 25 Temmuz 2022 Pazartesi 2:22 pm - Güncelleme: 25 Temmuz 2022 Pazartesi 2:22 pm

Güney Koreli stoper Kim Min Jae, İtalya Seria A’da yer alan Napoli için sağlık kontrollerinden geçmek üzere çarşamba günü İtalya’ya gidecek.

Fenerbahçe’nin Güney Koreli stoperi Kim Min Jae İtalya yolcusu…Vitor Pereira’nin Çin’den getirdiği Kim Min Jae, Sarı-Lacivertli forma altında gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmişti. Fransız ekibi Rennes’nin ardından İtalyan devi Napoli de Kim Min Jae’ye talip olmuştu.

BONSERVİSİ 21 MİLYON EURO!

Rennes’le anlaşacağı konuşulan Kim Min-Jae, 21 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden Napoli’ye gidiyor. İtalyanlar, Kim’in, Çizme deviyle 2.5 milyon Euro maaş üzerinden 5 yıllık anlaşma sağladığını yazdı. İtalyan gazeteci Di Marzio’nun haberine göre, Napoli, Chelea’ye giden Kalidou Koulibaly yerini Kim Min jae ile dolduracak. Güney Koreli stoperin yarın ya da çarşamba günü İtalya’ya giderek sağlık kontrollerinden geçecek.

Pereira döneminin en iyi transferlerinden Min-Jae Kim, Fenerbahçe’de yüzleri güldürecek gibi görünüyor. 25 yaşındaki Koreli stoperi, İtalyan ve İngiliz kulüplerinin temsilcileri izleyecek.

 

Fenerbahçe’de Kim Min Jae’nin yerine Henrique