Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Avrupa maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Yayın tarihi: 24 Ekim 2023 Salı 3:19 pm - Güncelleme: 24 Ekim 2023 Salı 3:19 pm

Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş‘ın UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki maçlarında düdük çalacak hakemler belli oldu.

UEFA, temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Avrupa Konferans Ligi’nde Perşembe günü oynayacağı maçların hakemlerini açıkladı.

Fenerbahçe’nin evinde Bulgar temsilcisi Ludogorets ile oynayacağı karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Guillermo Cuadra yönetecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu üçüncü maçında Fenerbahçe, 26 Ekim Perşembe günü saat 19.45’te Ludogorets ile karşı karşıya gelecek.

Ülker Stadyumu’nda oynanacak bu mücadelede İspanyol hakem Guillermo Cuadra düdük çalacak. Cuadra’nın yardımcılıklarını Guadalupe Porras Ayuso ve Alejandro Estevez Iglesias yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Miguel Angel Ortiz Arias olacak.

Maçta VAR koltuğunda Cesar Soto Grado, AVAR’da Santiago Jaime Latre oturacak.

BEŞİKTAŞ’A SIRP HAKEM

Temsilcimiz Beşiktaş’ın, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nda deplasmanda Norveç temsilcisi Bodo-Glimt ile oynayacağı karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Nenad Minakovic yönetecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu üçüncü maçında Beşiktaş, 26 Ekim Perşembe günü saat 22.00’de Bodo-Glimt ile karşı karşıya gelecek.

Aspmyra Stadyumu’nda oynanacak bu mücadelede Sırp hakem Nenad Minakovic düdük çalacak. Minakovic’in yardımcılıklarını Svetozar Zivin ve Nikola Borovic yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Milan Mitic olacak.

Maçta VAR koltuğunda Momcilo Markovic, AVAR’da Jelena Cvetkovic oturacak.

İşte Fenerbahçe’nin Szymanski planı

Beşiktaş’ta seçim tarihi belli oldu!