Beşiktaş’ta seçim tarihi belli oldu!

Yayın tarihi: 23 Ekim 2023 Pazartesi 6:54 pm - Güncelleme: 23 Ekim 2023 Pazartesi 6:54 pm

Beşiktaş’ta yönetim kurulu toplantısı sona erdi. Siyah beyazlı ekibin seçim tarihi 10 Aralık 2023 olarak belirlendi.

Bu sezonda bekleneni veremeyen Beşiktaş’ta UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki 3-2’lik Lugano mağlubiyetinin ardından kriz iyice derinleşti. Taraftarların yönetime kazan kaldırması üzerine kulüpte olağanüstü seçim kararı alındı. Bir süredir merakla beklenen seçim tarihi bugünkü yönetim kurulu toplantısında belirlendi. Kulüpten yapılan açıklamada seçim tarihinin 10 Aralık 2023 olarak belirlendiği duyuruldu.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihlerini belirlemiştir.

Buna göre; Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecektir. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacaktır.

Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir.”

Beşiktaş sil baştan! Burak Yılmaz 11’i değiştirmeye hazırlanıyor