Fenerbahçe tarihine geçen Arda Güler’in “Anne’ mesajı

Yayın tarihi: 4 Kasım 2022 Cuma 2:20 am - Güncelleme: 4 Kasım 2022 Cuma 2:20 am

Fenerbahçe’nin genç yeteneği Arda Güler, Dinamo Kiev maçında devleşti. Sarı lacivertli takımın maçta ilk golünü attıktan sonra Güler, annesine mesaj yolladı.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun son hatasında konuk olduğu Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’i 2-0 yenen Fenerbahçe, grup lideri olarak doğrudan son 16 turuna yükseldi.  Maça ilk 11’de başlayan Arda Güler, 23. dakikada attığı golle Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçirdi.

“ANNECİM SENİ ÇOK SEVİYORUM”

Genç yetenek, attığı golün ardından  annesine mesaj yolladı. Gol sevinci yaşadığı sırada Arda Güler, formasını kaldırarak tişörtte yazan, “Annecim seni çok seviyorum” yazısını kameralara gösterdi.

“ANNEM İKİ AY ÖNCE KALBİNDEN AMELİYAT OLDU”

Maç sonu açıklama yapan Arda Güler, ”Annem iki ay önce kalbinden bir ameliyat olmuştu. Ondan sonra futbol oynamak, odaklanmak zordu. Kendime söz vermiştim ‘İlk golümü ona armağan edeceğim” ifadelerini kullandı

“Sadece Fenerbahçe taraftarı değil. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum” diyen Arda, “Çok şükür lider bitirdik. İnşallah gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz” dedi.

Güler, attığı golü de şöyle anlattı:

“Bir uzun top geldi. Valencia yükseldi, sonra hissettim önüme düşer belki diye, düştü”

FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇTİ!

17 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe formasıyla Avrupa kupalarının grup ve sonrası aşamalarında gol atan en genç oyuncu oldu.

UEFA AVRUPA LİGİ’NİN RESMİ HESABINDAN PAYLAŞIM

UEFA Avrupa Ligi’nin resmi Twitter hesabından Arda Güler paylaşımı yapıldı.

 

Büyük başarı! 3 Türk takımı ilk 16’da