Fenerbahçe Karagümrük maçına 3 eksikle çıkacak

Yayın tarihi: 7 Ekim 2022 Cuma 5:19 pm - Güncelleme: 7 Ekim 2022 Cuma 6:50 pm

Fenerbahçe futbolcuları Mert Hakan Yandaş, Joshua King ve Luan Peres’in Fatih Karagümrük maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe şu sıralar sakatlıklarla mücadele ediyor. Sarı Lacivertli ekibin dün akşamki Avrupa karşılaşmasında Mert Hakan Yandaş, Joshua King ve Luan Peres takımını yalnız bıraktı. Bu 3 futbolcunun durumuyla ilgili olarak da yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sakatlığı devam eden isimlerin hafta sonu pazar günü Fatih Karagümrük karşısında da sahada olmayacağı öğrenildi.

MERT HAKAN’IN DURUMU CİDDİ

Fanatik’in haberine göre, dizinden sakatlığı bulunan Mert Hakan Yandaş’ın durumunun da ciddi olduğu belirtildi. 28 yaşındaki oyuncunun en az 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Yaz transfer döneminde büyük umutlarla transfer edilen çıktığı 8 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergileyen Joshua King’in de tedavisine devam ettiği öğrenildi. 3 haftadır dizindeki sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Luan Peres’in ise durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

KING VE PERES’İN ANKARAGÜCÜ MAÇINA YETİŞMESİ BEKLENİYOR

King ve Peres’in, Karagümrük ve gelecek hafta oynanacak Larnaca mücadelesini de kaçıracağı belirtildi. İki oyuncunun, 17 Ekim’de ligde Ankaragücü ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada formalarına kavuşma ihtimalinin bir hayli yüksek olduğu da edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Temsilci göndermişlerdi! İspanyol takımı Fenerbahçeli futbolcu için fiyat yükseltti