Fenerbahçe ile Max Kruse arasındaki dava Bild’in manşetinde

Yayın tarihi: 4 Eylül 2020 Cuma 3:51 pm - Güncelleme: 4 Eylül 2020 Cuma 3:51 pm

Fenerbahçe ile sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden ve Alman ekibi Union Berlin’e transfer olan Max Kruse’nin sarı-lacivertlilerden istediği rakam başına dert oldu. Gerekli evrakları ve işlemleri tamamlayıp karşı atağa geçen Fenerbahçe, FIFA’ya bu konudaki mağduriyetini anlattı ve 18 milyonluk bir dava açtı. Yaşanan gelişmeleri Almanya’nın en ünlü gazetesi Bild manşetine taşıdı.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle lige verilen pandemi arasında Max Kruse sözleşmesini tek taraflı olarak fesih edip ülkesine gitmişti. Sarı-laciverli yönetimin sunduğu seçenekleri kabul etmeyen ve kulübe ihtarname çekerek 3 aylık alacaklarını talep eden Kruse, konuyu FIFA’ya taşımıştı.

Fenerbahçe Kulübü’ne 7.5 milyon Euro dava açarak Union Berlin’e transfer olan Kruse’ye karşı atak ise sarı-lacivertilerden geldi. Fenerbahçe Kulübü, ayrılık sürecinde yaşanan zararlarını gidermek için Kruse’ye 18 milyon Euro dava açtı. Almanya’nın ünlü gazetesi Bild de taraftar arasında yaşananları bugünkü sayfasına taşıdı.