Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Yayın tarihi: 19 Aralık 2023 Salı 11:30 am - Güncelleme: 19 Aralık 2023 Salı 11:30 am

FenerbahçeGalatasaray derbisi için nefesler tutuldu. Süper Lig’de, liderlik için kıyasıya yarış devam ederken, şampiyonluk için kritik öneme sahip olan derbi heyecanla bekleniyor. Peki Derbi kaçıncı hafta oynanacak? Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte derbiyle ilgili tüm ayrıntılar…

Süper Lig’in 18’inci haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışında büyük öneme sahip olan derbi için şimdiden nefesler tutuldu. Milyonlarca taraftar, “Derbi kaçıncı hafta”, “Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman”, “Fenerbahçe-Galatasaray maçı saat kaçta”, “Fenerbahçe-Galatasaray maçı hangi gün”, “Fenerbahçe-Galatasaray maçı hangi kanalda” gibi soruların yanıtlarını arıyor.  Peki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçla ilgili önemli ayrıntılar neler? İşte ayrıntılar…

LİDERLİK YARIŞI SÜRÜYOR

Süper Lig’de hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırısı sonrası ertelenen karşılaşmaların ocak ayında oynanmasına karar verildi. 17’nci hafta karşılaşmaları ise 19, 20 ve 21 Aralık tarihlerinde oynanacak. Derbi heyecanının yaşanacağı 18’inci hafta müsabakaları da 23, 24 ve 25 Aralık günlerinde oynanacak.

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Galatasaray’ın şampiyonluk yarışında nefes kesecek olan mücadelesi 24 Aralık Pazar günü Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Derbi, saat 19.00’da başlayacak.

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, Trendyol Süper Lig’in yayıncı kuruluşu BeIN Sports 1’de ekranlarda gelecek.

DERBİNİN HAKEMİ KİM?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu, heyecanla beklenen Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemlerini henüz atanmadı. 18’inci hafta maçlarına yapılan hakem atamaları açıklandığında haberimizde yer alacak.

Galatasaray’da derbi öncesi ‘sarı’ alarm!

Takım otobüsü kurşunlanmıştı! Fenerbahçe’nin bakanlığa başvurusunun detayları ortaya çıktı

Kaynak: TELE1