Fazıl Say’dan Pervin Chakar’a destek Özgür Özel’e kutlama

Yayın tarihi: 25 Kasım 2023 Cumartesi 12:24 am - Güncelleme: 25 Kasım 2023 Cumartesi 12:25 am

Sanatçı Fazıl Say konserle gündemde olan Pervin Chakar‘a destek verdi, Chakar’ın elini öptüğü için hedef alınan CHP lideri Özgür Özel’i kutladı.

Sanatçı Fazıl Say, Kürt soprano Pervin Chakar’ın konserine katılan ve elini öpen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e destek verdi. Say X hesabından yaptığı paylaşımda Chakar’ı da överek şunları yazdı:

“Pervin çok iyi bir sestir, çok iyi bir sopranodur, kardeşimdir, beraber çalışacağız, 15 yıldır Avrupa’da pek çok yerde takip ettim başarılarını. Kimse hakkını yemesin Pervin Chakar’ın. ‘Dünya çapında sanatçımız’ dediğiniz onca sahtekarlığı, tonla yanlışı önce sorgulayın! Çok iyi etmiş Özgür Özel elini öperek. Kutlarım.”

Yandaşlar Pervin Çakar’ı yere göğe sığdıramıyordu!

‘VER ELİNİ, 33 KURŞUN DAHA’

Chakar’a destek paylaşımına gelen yorumlara da tepki gösteren Say “Şu gönderinin altındaki “faşist” yorumları okuyunca, aslında bir nevi “intihar tweeti” attığımızı anlıyoruz, korkmamamızın tek nedeni, zaten çoktan ölmüşüz, üzerimize sıkılsa ne olur sıkılmasa ne olur? Yalnız bir kürt kızına, değerli bir sopranoya “ver elini”. 33 kurşun daha!!!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TELE1