Fatih’te kan donduran olay! Yavru kediyi çantasına koyarken görüntülendi, evinden ölü kediler çıktı

Yayın tarihi: 14 Kasım 2023 Salı 2:52 pm - Güncelleme: 14 Kasım 2023 Salı 3:02 pm

Yavru bir kediyi çantasına koyarken görülen F.M.Ö isimli kişinin evinde 8 ölü kedi bulundu. Kedilerin darbedilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

İstanbul Fatih Camii çevresinde son günlerde meydana gelen kedi ölümlerinin ardından F.M.Ö. isimli kişi yavru bir kediyi çantasına koyarken görüntülendi. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’ne yapılan ihbar üzerine F.M.Ö gözaltına alındı.

Emniyette dün ifade veren şüpheli F.M.Ö. kedileri öldürdüğü iddialarının asılsız olduğunu belirterek “Ben orada bulunan kedileri beslemek için her gün yüzlerce liralık mama alıyorum. Görüntülerin çekildiği gün de yine onları besliyordum. Bu sırada yavru bir kedinin gözünden yaralandığını fark ettim. Onu alıp dükkanıma götürdüm. Yarasına merhem sürdüm. Kedi 2 gün benim dükkanımda kaldı. Daha sonra onu götürüp camii görevlisine teslim ettim” dedi.

OĞLU EVİNDE ÖLÜ KEDİLER BULDU

F.M.Ö.’nün emniyetteki işlemleri sürerken, oğlu evinin üst katında 8 ölü kedi buldu. Oğlunun ihbarıyla kediler evden alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan F.M.Ö. adliyeye sevk edildi.

F.M.Ö.’nün oğlu ise ifadesinde “Babamın psikolojik sorunları vardı. Annemle son günlerde ayrı yaşıyorlardı. Yapmaz diyemem” dediği öğrenildi.

Poşete koyduğu kediyi tekmeleyerek öldüren cani tutuklandı