Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Olympiakos’u penaltılarla geçerek çeyrek finale yükseldi

Yayın tarihi: 18 Ocak 2024 Perşembe 1:41 am - Güncelleme: 18 Ocak 2024 Perşembe 1:41 am

Fatih Terim’in Panathinaikos ile 1.5 yıllık anlaşma sağlaması gündemdeki yerini korurken, yeşil-beyazlı ekip önemli bir galibiyete imza attı. Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Kupası’nda Olympiakos’u eledi.

Fatih Terim’in Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos ile anlaşma sağlaması Türk ve Yunan basınında gündeme oturmuştu. Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Yunanistan Kupası son 16 turunda 1-1’in rövanşında deplasmanda Olympiakos’a penaltılarda 7-6 üstünlük kurarak çeyrek finale yükseldi.

MÜCADELENİN 90 DAKİKALIK BÖLÜMÜ GOLSÜZ EŞİTLİKLE SONUÇLANDI

Georgios Karaiskakis Stadı’nda oynanan mücadelenin 90 dakikalık bölümü golsüz eşitlikle sonuçlandı.

SAMET AKAYDİN 106. DAKİKADA OYUNA DAHİL OLDU

Panathinaikos’un Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı Samet Akaydin, 106. dakikada sakatlanan forvet Sporar’ın yerine oyuna dahil oldu. Sakatlık nedeniyle Panathinaikos’ta hücum oyuncusu kalmayınca, Samet Akaydin oyunda olduğu sürede forvet pozisyonunda oynadı.

KARŞILAŞMADA SERİ PENALTI ATIŞLARINA GEÇİLDİ

Uzatma bölümündeki iki devrede de gol sesi çıkmayınca karşılaşmada seri penaltı atışlarına geçildi. Panathinaikos’ta Mladenovic, Olympiakos’ta ise Carvalho ve Camara penaltılarda golü bulamayan isimler oldu. Penaltı atışları sonucunda rakibine 7-6 üstünlük kuran yeşil-beyazlı takım, ezeli rakibini kupanın dışında bırakırken çeyrek final biletini de aldı.

fatih terim

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Olympiakos’u penaltılarla geçerek çeyrek finale yükseldi.

Olympiakos’un Sportif Direktörü Karembeu’dan Fatih Terim açıklaması! “Onun sayesinde taraftarımız arttı”

Kaynak: TELE1