‘Fatih Terim Fonu’ vurgunu! Eski Galatasaraylı futbolcu parasını almak için Seçil Erzan’ı dövdü

Yayın tarihi: 24 Kasım 2023 Cuma 9:43 am - Güncelleme: 24 Kasım 2023 Cuma 9:51 am

Türkiye’nin gündemine oturan dolandırıcılık iddiası hakkında konuşan Gazeteci Fatih Altaylı, eski Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya‘nın Seçil Erzan‘ı darp ettiğini anlattı.

Yüksek kâr getirisi vaadiyle futbol dünyasından 18 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen eski şube müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına başlanırken verilen ifadeler gündem oluyor. Gazeteci Fatih Altaylı, banka şube müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı iddia edilen Arda Turan ve Emre Belözoğlu ile ilgili kendi YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. Altaylı, Seçil Erzan’ın futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla ilgili yargılandığı dava sürecine ilişkin ilginç tespitler yaptı.

Altaylı, “Bu davada asıl unsur Fatih Terim iken Fatih Terim ortada görünmemeye başladı birden. Aslında futbolcular biraz mağdur, biraz da aç gözlülük mağduru” dedi.

“SEMİH KAYA’NIN TARTAKLAYIP DÖVDÜĞÜNÜ BİLİYORUZ”

Altaylı’nın açıklamalarından bazı başlıklar şöyle:

“Fatih Terim’in ne olduğu belli değil, damadı işin içerisinde; Semih Kaya’nın Seçil Erzan’ı tartaklayıp dövdüğünü de biliyoruz…

Başka futbolcuları konuşmaya başladık biz. Okuduğum davanın dosyasında gördüğüm kadarıyla darplar var, futbolcuların bazılarının alacağı kalmamış olan Semih Kaya gibi bazı futbolcular Seçil Erzan’ı dövmüşler, çok karmakarışık bir işler var.

Mesela Semih Kaya’nın verdiğinden fazlasını aldığını biliyoruz. Ve Seçil Erzan’ı tartaklayıp dövdüğünü de biliyoruz, duyduğumuz kadarıyla. Bir futbolcunun daha verdiği paranın fazlasını aldığını biliyoruz, Ayhan Akman’ın; eski futbolcu.”

Kim ne kadar dolandırıldı? Ünlü futbolcuların dolandırılma davasında Seçil Erzan çözüldü!

Kaynak: TELE1