Fatih Portakal Sözcü TV’ye veda etti! Yeni yayın dönemi belirsiz

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2023 Cumartesi 10:00 am - Güncelleme: 1 Temmuz 2023 Cumartesi 10:00 am

Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kanala veda etti. Portakal, “Akşam 7’de Sözcü Ana Haber’de son yayını yapacağım. Yeni yayın döneminde olup olmadığıma bakacağız” dedi.

Sözcü TV Ana Haber’in Sunucusu Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kanala veda etti.

Bugün son yayınını yapacağını belirten Portakal, yeni yayın döneminde yine ana haberi sunup sunmayacağının ise belirsiz olduğunu söyledi.

“AKŞAM 7’DE SON YAYINI YAPACAĞIM”

Portakal paylaşımında “Akşam 7’de Sözcü Ana Haber’de son yayını yapacağım. Yeni yayın döneminde olup olmadığıma bakacağız. Tabela ‘Bana müsaade’. Akşam 7’de görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞANI AZARLAMASI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Öte yandan Portakal’ın 27 Haziran günü Sözcü Ana Haber bülteninde Yunanistan’daki seçim haberinin VTR’sinin ardından haberdeki “dış ses”i beğenmediğini belirtmişti. Portakal’ın tavrı, sosyal medyada eleştirilere neden olmuştu.

Portakal canlı yayında sesini yükselterek şunları söylemişti:

“Nasıl, dış sesi beğendiniz mi, he? Beğendiniz mi? Ben beğenmedim. Ben bu haberin her şeyinden sorumluyum çünkü ben bu haber bültenine adımı veriyorum. Adımı verdim bu haber bültenine. O yüzden aynı uygulamayı, şefkati, özveriyi de haberin içeriğinde de seslendirilmesinde de görmek isterim. Çünkü ben sizinle karşınızdayım. Çünkü ben bu habere adımı veriyorum. Montajından seslendirilmesine kadar her şey benim sorumluluğum. Bu sorumluluğu da maalesef üstüme alıyorum. Bu dış sesçi için de sizden özür diliyorum.”

Fatih Portakal: Merdan Yanardağ’ın konuşmasının bütününü görmek gerekir