Fatih Altaylı’dan ‘Halil Umut Meler’ tepkisi! “AKP kurucusu diye ‘Fair Play ödülü’ verirsen o ödül gelir yumruk olur”

Yayın tarihi: 12 Aralık 2023 Salı 3:39 pm - Güncelleme: 12 Aralık 2023 Salı 3:39 pm

Gazeteci Fatih Altaylı, hakem Halil Umut Meler‘e saldıran Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’ya tepki göstererek “AK Parti kurucusu ve iki dönem milletvekili diye bir kulüp başkanına ‘Fair Play ödülü’ verirsen o ödül gelir yumruk olur” dedi.

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler’e sahaya inerek yumruk attı. Saldırı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın da aralarında bulunduğu toplam 6 kişi adliyeye sevk edildi. Koca dahil 3 kişi tutuklandı. Diğer 3 kişi de adli kontrolle serbest bırakıldı.

Gazeteci Fatih Altaylı, hakem Halil Umut Meler’in Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğramasına ilişkin yazısında, “Yumrukla yere yıkılan hakeme, başkan ve yanındakiler yerde tekmelerle saldırdılar, kafasına bile tekme attılar. Araya girenler olamasaydı, Halil Umut Meler sahada linç edilip hayatını kaybedebilirdi. Hastaneden bana gelen ilk haberde Meler’in elmacık kemliğinin kırıldığı tespit edilmişti. Beterinin olmaması sadece şanstır. Ölebilirdi. Sahanın orta yerinde. Peki şaşırdınız mı! Ben hiç ama hiç şaşırmadım” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ KURUCUSU DİYE ÖDÜL VERİRSEN…”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un açıklamalarına işaret eden Altaylı, “Türkiye’nin en iyi okullarda eğitim almış, en kaliteli gibi görünen kulüp başkanının hakemleri hedef alarak ‘Onlara nefes aldırmayın, nerede görürseniz tepki gösterin, AVM’de bile görseniz tepki gösterin’ dediği bir ülkede süresiz olarak maçlara çıkmama kararı aldıklarını açıklamak zorundalar. Futbol Federasyonu elbette işlerin buraya gelmesinin sorumlusudur. AK Parti kurucusu ve iki dönem milletvekili diye bir kulüp başkanına ‘Fair Play ödülü’ verirsen o ödül gelir yumruk olur. Ama kimse de federasyonu baş sorumlu ya da tek sorumlu ilan etmesin” diye yazdı.

Yumruklu saldırıya uğrayan Halil Umut Meler’i tekmeleyenler VIP taraftarmış!

Kaynak: TELE1