Falyalı cinayetinde Söylemez Kardeşler ile ilgili yeni iddia

Yayın tarihi: 14 Şubat 2022 Pazartesi 12:48 pm - Güncelleme: 14 Şubat 2022 Pazartesi 12:48 pm

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen Halil Falyalı’nın, öldürülmeden önce Söylemez kardeşlerle telefonda konuştuğu iddia edildi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in gündeme getirdiği, adı birçok uyuşturucu ve kaçakçılık iddialarında geçen Halil Falyalı suikastında Söylemez Kardeşlerle ilgili ortaya atılan iddialara yenisi eklendi. Halil Falyalı’nın suikastla öldürülmesi sonrası İstanbul’da gözaltına alınanların Söylemez Kardeşler olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ile 2 adamının olduğu öğrenilmişti.  Kıbrıs Bugün gazetesi Falyalı’nın öldürülmeden önce Söylemez Kardeşlerle konuştuğunu ve Mustafa Söylemez’in Falyalı’nın kafasına ateş ettiğini öne sürdü.

Halil Falyalı cinayetinde Söylemez Kardeşler izi

“SON TETİĞİ MUSTAFA SÖYLEMEZ ÇEKTİ”

Haberde, “İstanbul’da gözaltı sayısı 6’ya, Kıbrıs’ın kuzeyinde 4’e yükseldi. Elde ettiği tüm bulguları paylaşan emniyet güçlerinden edinilen bilgiye göre Falyalı’ya son tetiği Mustafa Söylemez çekti. Olayla ilgili kardeş Faysal Söylemez de gözaltına alındı. Söylemez Kardeşler çetesinin lideri Mustafa Söylemez’in cinayeti birlikte işlediği düşünülen ve adaya yasa dışı yollarla tekne ile girdikleri tespit edilen gözaltındaki Veysel Sarı ve Musa Çiçek yakalandıkları Alsancak’taki evi Mustafa Söylemez’in kiraladığını belirtti. Zanlıların evinde 1 adet uzun namlulu silah ile 15 adet mermi bulundu.” ifadeleri kullanıldı.

Haberde Faysal Söylemez’in gözaltına alındığı bilgisine yer verildi. Mustafa Söylemez’in cinayeti birlikte işlediği düşünülen Veysel Sarı ve Musa Çiçek’in yakalandıkları Alsancak’taki evin Mustafa Söylemez tarafından kiralandığı ifade edildi. Zanlıların evinde 1 adet uzun namlulu silah ile 15 adet canlı mermi bulundu.

Falyalı ve Mahmutyazıcıoğlu cinayetleri arasında bağlantı var iddiası