Facebook Messenger yeni güncellemesi ile ne sunuyor?

Yayın tarihi: 14 Mart 2019 Perşembe 12:31 pm - Güncelleme: 14 Mart 2019 Perşembe 12:31 pm

Facebook, mesajlaşma uygulaması Messenger için güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Messenger’a gelen ve gizli bir şekilde aktif edilen koyu modun ardından bugün uygulamaya bir güncelleme daha geldi.

FacebookMessenger’a bugün gelen güncelleme ile yeni özellikler eklendi. Artık FacebookMessenger üzerinden arkadaşlarınızın Messenger Stories gönderilerini doğrudan sohbet yazışmanızdan görebilirsiniz.

FacebookMessenger 205 sürümü ile MessengerStories özelliğini uygulama üzerinden kullanmak daha da kolaylaşıyor. Facebook Messenger Facebook Messenger

messenger

FacebookMessenger 205 güncellemesi ile artık arkadaşlarınızın Messenger Stories gönderilerini doğrudan sohbet yazışmanızdan görebilirsiniz ve onlar da sizin hikayelerinizi görebilir. Şimdilik iOS’e gelen bu güncellemeyi App Store’dan yükleyebilirsiniz.

FacebookMessenger’da karanlık modu aktif etmek için; herhangi bir arkadaşınıza ay emojisi göndermeniz yeterli oluyor. Ay emojisini gönderdikten sonra karanlık mod aktif oluyor ve bunu ayarlardan değiştirebiliyorsunuz.

Özellikle OLED ekranlı iPhone X ve iPhone Xs modellerinden birini kullanıyorsanız, batarya tasarrufu için bu modu aktifleştirmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Samsung Galaxy S10+ kutu açılış videosu (Unboxing)