Ezgi Mola’nın saçlar gitti: Şakacıktan yaptım sandıysanız üzülürüm!

Yayın tarihi: 7 Mart 2022 Pazartesi 8:12 am - Güncelleme: 7 Mart 2022 Pazartesi 10:46 am
https://www.instagram.com/ezomola/

Masumlar Apartmanı’ndaki başarılı performansıyla dikkat çeken Ezgi Mola son paylaşımıyla herkesi şaşırttı. İmaj değiştirip saçlarını kısacık kestiren Ezgi Mola, eski halinden de bir poz paylaşarak kendiyle dalga geçti.

Yaptığı yorumlar, paylaşımlar ve oyunculuğuyla öne çıkan Ezgi Mola sosyal medyada gündem oldu. Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola imaj değişikliği yaparak saçlarını kısacık kestirdi ve bu halini paylaşıp “Şakacıktan yaptım sandıysanız üzülürüm! Şaka sevmem” dedi.

 

Mola yeni imajını yıllar önceki halini paylaşarak  dalga geçen arkadaşının paylaşımına yorum yaptı. Çünkü, eskiden de bir dönem saçlarını kısa kullandığını belirtti. Ezgi Mola’nın yeni imajı bazı takipçileri tarafından beğenilirken bazıları tarafından ise beğenilmedi.

Ezgi Mola’ya Musa Orhan’a hakaretten ceza

Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola, yeni saç biçimini instagram sayfasında paylaştı

EZGİ MOLA KİMDİR?

29 Mart 1983 tarihinde İstanbul’da doğan Mola, eğitimine Hasan Ali Yücel İlkokulu’nda başladı ama Turhan ve Mediha Tansel İlkokulu’nda bitirdi. Kadir Rezan Has Ortaokulu ve Halit Armay Lisesinde tamamladı.

Oyunculuk merakı onu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk kurslarına yönlendirdi. Lise eğitimini tamamladıktan sonra bu merkezde dört yıl eğitim aldı. Ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni bölüm birincisi olarak bitirdi.

Kartal Tibet’in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı. Ardından da, Çürük Elma oyununda ilk sahne deneyimini yaşadı.

2005 Kasım ayında BKM Mutfak topluluğuna katıldı. 2005 sonbaharında safça bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisinin gördüğü büyük ilgi sonucu kitlelerce tanınmaya başladı. 2006 yılında çevrilen Hayatımın Kadınısın filmindeki rolüyle başarı kazandı.

YILIN KADIN DİZİ OYUNCUSU ÖDÜLÜNÜ ALDI

Ezgi Mola, bu filmde Türkan Şoray ile karşılıklı oynama fırsatı yakaladığı ve kendini gösterebileceği bir rolü canlandırma şansı da buldu. Bu rolüyle 2007 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Sadri Alışık Ödülü sahibi oldu.

2008 yılında Uğur Yücel’in yönetmenliğinde Kolay Gelsin adlı doğaçlama sit-com denemesinde rol aldı. Televizyonda Arkadaşım Hoş geldin adlı eğlence programında Tolga Çevik ile birlikte oynadı.

15 Eylül 2020′ den beri TRT1 de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye Derenoğlunu canlandırıyor. Bu rolüyle 28 Eylül 2021 de Yılın Kadın dizi oyuncusu ödülünü aldı.