Ünlü isimlerden ‘kira benden’ kampanyası

Yayın tarihi: 28 Mart 2020 Cumartesi 6:22 pm - Güncelleme: 28 Mart 2020 Cumartesi 6:26 pm

Ezgi Mola’nın sosyal medyada başlattığı “Kira benden” kampanyasına kısa süre içerisinde ünlü isimlerden destek geldi.

Türkiye’de de başlayan koronavirüs salgını nedeniyle Ezgi Mola ve Tolgahan Sayışman sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada kiracılarından kira almayacaklarını duyurmuştu. Ezgi Mola’nın başlattığı bu akım sonrasında fenomen Atakan Özyurt, sosyal medya hesabından ihtiyacı olan ailelerin kiralarını üstlenme akımını başlattı.

Kira benden kampanyası ülkemizin bu zor günlerinde başlarken birçok ünlü isimden de destek gelmeye devam ediyor. Koronavirüsün Türkiye’de ilk görüldüğü günlerde sosyal medya hesabından açıklama yapan Ezgi Mola şu anda 2 kiracısı olduğunu ve kendilerini arayarak nisan ayı için onlardan kira almayacağını söylediğini açıkladı. Durumu iyi olanlar için bunun bir kampanyaya dönüşmesini istediğini belirten Ezgi Mola’ya kısa süre içerisinde ünlü isimlerden destek gelmeye başladı.

Ezgi Mola’nın başlattığı kira benden kampanyasına ilk destek Tolgahan Sayışman’dan geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tolgahan Sayışman kiracısından nisan ayı için kira bedeli almayacağını açıkladı. Daha sonra da Fenomen Atakan Özyurt sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bu yardımı meydan okumaya çevirdi ve birçok kişinin kira masrafını karşılamak için yeni bir akım başlattı.

Atakan Özyurt kira benden diyerek başlattığı yeni akım da maddi zorluk çeken bir ailenin 1 aylık kirasını ödeyeceğini duyurdu. Atakan Özyurt, İdo Tatlıses’e meydan okurken sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İdo Tatlıses ise 10 ailenin aylık kirasını üstlenmek istediğini belirterek kampanyaya Edis’i davet etti. İdo Tatlıses’in daveti ne yanıt veren Edis ise 5 ailenin kirasını karşılamaya hazır olduğunu belirterek kampanyaya Arda Turan, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Aybüke Albere ve Zeynep Bastık’tan destek geldi.