Ezgi Mola kadınlara seslendi: Ne olur geleceğimiz için bunu yapmayın

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2023 Perşembe 10:14 am - Güncelleme: 4 Mayıs 2023 Perşembe 10:14 am

Oyuncu Ezgi Mola, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için kadınlara seslendi. Mola “Katilleri, canileri dışarı çıkaranları, serbest bırakanları desteklemeyin. Ne olur geleceğimiz için yapmayın bunu” dedi.

Türkiye’de 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için artık sayılı günler kaldı. Seçim için son düzlüğe girilirken sanatçılardan arka arkaya paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kadınlara seslendi.

Ezgi Mola’nın çağrısına Meral Akşener’den cevap

Mola paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“DESTEKLEMEYİN”

“Kadınları rahat bırakmıyorlar. Seçimlerde bunları düşünerek oy vermeliyiz değil mi! Kadını seçim arabasında bile göstermeyen, kadına şiddeti her gün daha da meşrulaştırmaya çalışan zihniyet istemiyorum.

Her gün bir kadının erkek cinayetine kurban gittiği ve ceza almadığı bir düzen artık istemiyorum. Seçimlerde ne olur bunları da düşünün. Çocukları istismar edip serbest kalan din tüccarlarının destekledikleri partileri desteklemeyin. Katilleri, canileri dışarı çıkaranları, serbest bırakanları desteklemeyin. Ne olur geleceğimiz için yapmayın bunu”