Eylem Tok’un oğlunun ölümüne sebep olduğu Murat Aci’nni avukatından ‘Bülent Cihantimur’ açıklaması

Yayın tarihi: 25 Nisan 2024 Perşembe 12:18 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2024 Perşembe 12:18 pm

Yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun lüks araçla ölümüne sebep olduğu Murat Aci’nin avukatı, “Baba Bülent Cihantimur ile ilgili yurt dışı yasağından sonra herhangi bir işlem yapılmadı. Acılı aile bir umut Eylem Tok ve oğlunun iadesini bekliyor” dedi.

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde, arkadaşları ile ATV ile gittiği esnada arızalanması sonrası yol kenarında bekleyen Oğuz Murat Aci’ya lüks bir araç çarptı. Acı’ya çarpan aracın sürücüsünün 16 yaşındaki Timur Cihantimur olduğu öğrenildi. Çarpmanın etkisiyle Oğuz Murat Aci hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

“ACILI AİLE EYLEM TOK VE OĞLUNUN İADESİNİ BEKLİYOR”

Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin aile avukatı Hacı Orhan Haber Global’den Şifa Kaymak’a konuştu. Haklarında yakalama kararı çıkarılan yazar Eylem Tok’un ve oğlunun Türkiye’ye iade sürecinin hâlen devam ettiğini söyleyen avukat Orhan’ın açıklaması şu şekilde:

“ABD Adalet Bakanlığı’nın istediği belgeler tamamlanmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımızın da takip ettiği bir soruşturma. Umut ediyoruz ki süreç hızla ilerler ve iade işlemleri gerçekleşir. Baba Bülent Cihantimur ile ilgili yurt dışı yasağından sonra herhangi bir işlem yapılmadı. Acılı aile bir umut Eylem Tok ve oğlunun iadesini bekliyor.”

Soruşturmanın tek tutuklusuydu! Eylem Tok ve oğlunun kaçışına yardım eden çalışana tahliye!

Kaynak: TELE1