Exxen hesapları satışa çıkarıldı!

Yayın tarihi: 9 Ocak 2021 Cumartesi 7:30 am - Güncelleme: 8 Ocak 2021 Cuma 4:56 pm

Exxen ile ilgili sansasyonlar bitmek bilmiyor. Şimdi de Exxen hesapları ile ilgili bazı söylentiler ortaya çıktı. İşte detaylar.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen ile ilgili söylentiler, sansasyonel haberler bitmek bilmiyor. Özellikle son 1 aydır Türkiye’nin gündeminde olan Exxen 1 Ocak itibariyle yayın hayatına başlamıştı. İlk üç günde 500.000’den fazla kullanıcının abone olduğu platform, eleştiri oklarının da hedefi haline geldi.

Eleştiriler genel olarak Exxen’in mobil uygulamalardan mahrum bir şekilde çıkması üzerineydi. Sonrasında bu eleştirilere abonelik iptalinde çıkan zorluklar da eklendi. Tam bunlar bitti derken şimdi de başka bir skandalla karşı karşıyayız.

Exxen hizmet vermeye başlayalı daha 1 hafta olsa da şimdiden pek çok kullanıcının hesapları patlatılmış durumda. İşin kötü yanı ise bu hesapların internet üzerinden satılmaya başlanması. Konu ile ilgili bir görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Exxen

Hali hazırda günümüzde Netflix ve diğer platformlara ait hesap bilgileri de internet üzerinden satılmakta. Fakat hiçbir platformda hesapların patlatılması bu kadar kısa sürmemişti.

Burada sıkıntı şu. Sizin aldığınız üyelikle başkaları da Exxen’i ücretsiz olarak indirebilecekler. Size tavsiyemiz Exxen giriş şifrenizi belli aralıklarla değiştirmeniz olacaktır. Yoksa öyle ya da böyle sizin de hesabınızı patlatabilirler.

Elbette Exxen’de bulunan bu tarz açıklar zamanla kapanacaktır. Kapanmazsa da kullanıcıların bu platformu çok uzun süreli kullanmayacakları aşikar diyebiliriz.

Exxen uygulaması nihayet yayınlandı