TikTok fenomeni evsiz adamla evlendi

Yayın tarihi: 24 Mart 2022 Perşembe 9:33 am - Güncelleme: 24 Mart 2022 Perşembe 9:34 am

Sizleri markete giderken gördüğü evsiz bir adama aşık olan ve onunla evlenen TikTok fenomeni Jasmine Grogan’ın eşsiz hikayesiyle tanıştıralım.

Evsiz adamla evlenen TikTok fenomeni yok artık dedirtti. Bir TikTok fenomeni olan Jasmine Grogan, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yankı uyandıran aşk hikayesini takipçileriyle paylaştı. Oldukça güzel ve alımlı bir kadın olan Grogan, bir gün markete giderken sokakta evsiz bir adam görmüş. Evsiz olan adamın yanına giden kadın, para teklif etmiş fakat genç adam bu teklifi geri çevirmiş.

TikTok fenomeni

Sonrasında Jasmine marketten çıktıktan sonra adama beraber yemek yemeyi teklif ettiğini ve adamın bunu utana sıkıla kabul ettiğini söylüyor.

 

Güzel kadın hikayenin devamını ise şu sözlerle aktarıyor: “Hayatı hakkında konuştuk. Daha sonra da iletişim kuralım diye ona telefon aldım. Murchie’de kimsede görmediğim farklı bir şeyler vardı. Ona kalabilmesi için bir otel ayarladım ve eve gittim ama aklımdan çıkmıyordu. Başta ona yeni kıyafetler alıp gece kalabileceğini söylemiştim. Ama bir geceden fazla kaldı benim evimde. Biz birbirimize bir anda aşık olduk, onu marketin dışarısında gördüğüm zaman benim için doğru kişi olduğunu biliyordum. O kadar iyi bir insandı ki, defalarca buluştuk. Biz sevgili olduktan sonra sakallarını kesti, dişlerini yaptırdı. Ve çok güzel bir iş buldu.”

O günden sonra hiç ayrılmayan çift şimdilerde 2 çocuk sahibi. Henüz evlenmeyen ancak evlilik hazırlıklarına başlayan çiftin bu enteresan ve bir o kadar da romantik hikayesi, dinleyenler tarafından fazlasıyla ilgi gördü.

En önemli siber güvenlik trendleri hangileri