Evli olduğu kadını katleden cani oğlunu arayıp ‘Anneni öldürdüm’ dedi

Yayın tarihi: 16 Nisan 2024 Salı 7:54 pm - Güncelleme: 16 Nisan 2024 Salı 7:54 pm

Antalya’da 69 yaşındaki  Abdüsselam Abay’ın evli olduğu 66 yaşındaki Türkan Abay’ı 25 bıçak darbesiyle katlettikten sonra oğlunu arayıp “Anneni öldürdüm” dediği öğrenildi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, yaşayan Abdüsselam Abay ile evli olduğu Türkan Abay, dün gece bilinmeyen nedenle tartıştı. Büyüyen tartışmada Abdüsselam Abay, Türkan Abay’ı bıçakla katletti. Abay, bu sabah oğlu E.A.’yı arayıp, ‘Anneni öldürdüm’ dedi. Oğlunun ihbarı üzerine eve giden polis ekipleri, Türkan Abay’ı yatak odasında yatar vaziyette, üzeri battaniye ile örtülü buldu. Ekiplerin yaptığı incelemede Türkan Abay’ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yapılan incelemede Türkan Abay’ın sol karın ve göğüs bölgesinde 17, yüzünde 3, boynunun sol kısmı ve sol kolunda 2’şer ve köprücük kemiğinde 1 olmak üzere 25 bıçak darbesi belirlendi. Abay’ın cenazesi incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Şüpheli Abdüsselam Abay Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından evde gözaltına alınırken, olayda kullanılan bıçağa ise el konuldu.

Abdüsselam Abay, emniyetteki işlemlerinin ardından getirildiği Manavgat Adliyesi’nde cumhuriyet savcısına ifade verdi. İfadesinde olayın bir anlık öfkeyle meydana geldiğini ve pişman olduğunu belirten Abdüsselam Abay, sevk edildiği sulh ceza hakimi tarafından ‘yakın akrabayı kasten öldürmek’ suçundan tutuklandı.

Erkek vahşeti bitmiyor! Bir kadın daha boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledildi

Kaynak: TELE1