Ethem Sancak “aşığım” dediği Erdoğan’ı unuttu, Perinçek’e övgüler yağdırdı

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2022 Salı 1:09 pm - Güncelleme: 2 Ağustos 2022 Salı 2:06 pm

“Biz Amerika’nın desteğiyle iktidara geldik” sözlerinden sonra AKP’den istifa eden Ethem Sancak, Doğu Perinçek’in liderliğini yaptığı Vatan Partisi’ne katıldı.

İktidara yakınlığı ve aldığı devlet ihaleleriyle tanınan iş insanı Ethem Sancak, katıldığı bir konferansta “Biz Amerikan’ın desteğiyle iktidara geldik. Taç giyen baş akıllanır. ‘One minute’ olayında rest çektik. Batının pranga sistemine kafa tutmaya başladık. Bunu devirebilmek için en son içimize sızdırdıkları FETÖ, 15 Temmuz darbesini yaptı. Biz milletimizin desteğiyle bunları yendik” dedi.

Karar Gazetesi yazarından Ethem Sancak’a yanıt

Ethem Sancak, sözlerinin ‘cımbızlandığını’ iddia etse de AKP’den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi. Sancak, disipline sevkinden kısa bir süre sonra AKP’den istifa etti.

Meral Akşener sökülmeye başlanan Tank Palet fabrikasının önünden seslendi

AŞK BİTTİ! YENİ ADRESİ PERİNÇEK’İN PARTİSİ

“Erdoğan’ı gördükçe aşık oldum, böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor” diyen Ethem Sancak’ın yeni adresi ise Vatan Partisi oldu. Sancak, ‘Siyasetteki ilk öğretmenim’ dediği Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek ile birlikte partiye katıldığını açıkladı.

Merdan Yanardağ: Ethem Sancak çark etti

Ulusal TV’nin canlı yayınında açıklamalarda bulunan Sancak, “Medya beni geçmişimle yargılamaya çalışıyor. 50 yıllık geçmişimle beni değerlendirin. Türkiye’de işadamları partilerini açıklamıyor. Onlar maddiyata bakıyor. Ben siyasal fikirlerimi hiç gizlemedim. Ben siyasete AK Parti ile başlamadım. Beni AK Parti döneminin zengini olarak değerlendirenler var. Ben bu dönemde fakirleştim.” iddiasında bulundu.

ERDOĞAN’I UNUTTU PERİNÇEK’E ÖVGÜLER DİZDİ

Erdoğan’a aşık olduğunu söyleyen Ethem Sancak bu kez Doğu Perinçek’e övgüler dizdi. Sancak, “Çok genel başkanla çalıştım. Fikre değer veren, kararlarını demokratik şekilde alan tek lider Doğu Perinçek.” dedi.