Yandaşlar birbirine girdi… Esra Elönü’den Bülent Arınç’a tepki: Konuşan maklube tepsisi

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2020 Pazartesi 8:26 pm - Güncelleme: 11 Mayıs 2020 Pazartesi 10:40 pm

Sevda Noyan’ın canlı yayında “listemiz hazır, bizim aile 50 kişiyi rahat alır” sözlerine Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, “Bunlar yüzünden millet başörtüsünden nefret edecek” yorumunda bulunmuştu. Noyan’ı programında ağırlayan sunucu Esra Elönü’den ise Arınç’a çok sert yanıt geldi.

Geçtiğimiz günlerde Esra Elönü’nün sunduğu “Arafta Sorular” programına katılan Sevda Noyan, canlı yayında “15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür. Biz çok donanımlıyız maddi manevi olarak. Bizim sitede halen 3-5 kişi var, benim listem hazır” ifadelerini kullanmış, büyük tepki çekmişti.

Bu tartışmalara TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç da dahil oldu.

Bülent Arınç’tan Sevda Noyan’a: Millet başörtüsünden nefret edecek!

Gazeteci Kemal Öztürk’ün Youtube programına katılan Arınç, Sevda Noyan hakkında, “Bunlar yüzünden millet başörtüsünden nefret edecek” ifadelerini kullanmıştı.

“KONUŞAN MAKLUBE TEPSİSİ, PENSİLVANYA CEKETİYLE”

Esra Elönü ise Arınç’a sosyal medya hesabından şöyle yanıt verdi:

“Konuşan maklube tepsisi Arınç’ın canlı istifrasını gördüm. Pensilvanya ceketiyle yamadığı avukatlık cübbesini giysin kendi adamlığını yargılasın. Ben kendisini korkutuyorsam ne büyük şeref, söylemindeki ucuzluk da şimdiye kadar gösterdiği tırsmışlığın siyasi Cv ‘sidir.

Erdem ve izan çölü ruhunuzun hastalığı kibrinizin vesikalığıdır. Bakalım ilahi mahkemede kimin cübbesini giyeceksiniz. Zavallıca gündeme tutunma çabalarınızla eğlenmeye devam edin. Daha yazacak çok şey var lakin sizin seviyenizin olduğu yerlerde tel çekmiyor mazur görünüz.

Ne demiştim seçim sonrasında, oy sandıklarını değil adam sandıklarımızı konuşalım . Konuşuyoruz işte.

Siz aslında her şeyi çok iyi biliyorsunuz. Sizi eleştirenlere karşı o tevazu görünümlü taramalı dilinizi kullanıyorsunuz lakin şerefli milleti tarayan şerefsizleri aynı hiddet ve öfkeyle kınadığınıza şahit olmadım. Neden ??”