Bülent Arınç’tan Sevda Noyan’a: Millet başörtüsünden nefret edecek!

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2020 Pazartesi 7:37 am - Güncelleme: 11 Mayıs 2020 Pazartesi 7:39 am

Gerici Ülke TV’de Esra Elönü’nün sunduğu “Arafta Sorular” programında Sevda Noyan’ın, sözlerinin yankıları sürüyor. Noyan ailesi, Sevda Noyan hakkında hukuki süreç başlatacaklarını açıklarken Bülent Arınç, söylenen sözlere tepki gösterdi.

Noyan programda “Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Onu söyleyeyim. Biz çok donanımlıyız bu konuda maddi ve manevi olarak. Biz liderimizin yanındayız. Asla yedirmeyiz. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hala sitede var 3-5. Benim listem hazır açıkçası” ifadelerini kullanmıştı.

Tartışmaya son olarak Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç da girdi. Gazeteci Kemal Öztürk’ün Youtube programına katılan Arınç, Sevda Noyan hakkında, “Bunlar yüzünden millet başörtüsünden nefret edecek” ifadelerini kullandı.

Kemal Öztürk de Arınç’ın sözlerinin yer aldığı programın duyurusunu, “TBMM Eski Başkanı @bulent_arinc’tan Sevda Noyan ve Esra Elönü programı hakkında çok sert eleştiriler. ‘Bunlar yüzünden millet başörtüsünden nefret edecek.’ Özel röportaj yarın sabah 09.00 da yayında” diye yazdı.

İşte o paylaşım:

Bülent Arınç