Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk taburcu edildi

Yayın tarihi: 23 Mart 2023 Perşembe 1:48 pm - Güncelleme: 23 Mart 2023 Perşembe 1:48 pm

Böbrek rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk taburcu edildi.

Eski devlet bakanı Ufuk Söylemez, böbrek rahatsızlığı ve ateş şikayetiyle hastaneye kaldırılan Hüsamettin Cindoruk’un taburcu edildiğini duyurdu.

Söylemez, şu açıklamalarda bulundu:

TBMM 17. dönem Başkanımız, değerli büyüğümüz Sayın Hüsamettin Cindoruk beyefendi bir süreden beri tedavi görmekte olduğu hastaneden sağlığına kavuşmak suretiyle, bugün öğle saatlerinde taburcu olmuşlardır.

Amerikan Hastanesi Başhekimi Sn. İsmail Bozkurt, enfeksiyon tedavi sürecinin başarıyla tamamlandığını, Sn Cindoruk’un tam anlamıyla sağlığına kavuşması neticesinde taburcu edilmesine karar alındığını belirtmişlerdir.

Başkanımızın hastanede tedavi gördüğü süreçte, ülkemizin her yöresinden arayan, soran, gelen, bilgi alan, geçmiş olsun dileklerini ve iyilik temennilerini ileten vefalı ve kadirşinas tüm dost, tanıdık ve yakınlarına sayın Başkanımız gönül dolusu şükranlarını sunarken, Amerikan Hastanesinin üstün bilgi ve deneyime sahip, nazik ve ilgili hekimlerine, hemşirelerine ve tüm sağlık görevlilerine, değerli Başhekim Sn. İsmail Bozkurt beyefendinin şahsında özel teşekkür ve sevgilerini iletmişlerdir.