Eski oyuncusu Fenerbahçe’ye geri döndü

Yayın tarihi: 9 Ağustos 2022 Salı 3:06 pm - Güncelleme: 9 Ağustos 2022 Salı 3:06 pm

Fenerbahçe Beko, son olarak NBA’de Golden State Warriors ile şampiyonluk yaşayan eski oyuncusu Nemanja Bjelica’yı kadrosuna kattığını açıkladı.

 

Turkish Airlines EuroLeague’deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, bir süre önce anlaşma sağladığı Nemanja Bjelica’nın transferini resmen açıkladı. Bjelica, NBA kariyeri sonrası 2013-15 yılları arasında formasını giydiği Fenerbahçe’ye dönmüş oldu.

NBA’de son olarak Golden State Warriors forması altında şampiyonluk yaşayan Nemanja Bjelica ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Transfer açıklamasında, “Nemanja Bjelica, EuroLeague MVP’si olarak ayrıldığı Fenerbahçe formasına “NBA şampiyonu” olarak geri dönüyor. Avrupa basketbolunun son dönemine damga vuran isimlerden olan ve çok yönlü oyunuyla dikkatleri çeken Nemanja Bjelica, Fenerbahçe Beko’nun 2022-23 sezonunda en büyük kozlarından biri olacak. Bu anlaşmanın Kulübümüze ve Nemanja Bjelica’ya hayırlı olmasını diliyor, oyuncumuzun sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu sezonlar yaşamasını temenni ediyoruz” ifadeleri de kullanıldı.

Scottie Wilbekin Fenerbahçe Beko’da