Eski MHP’li Okumuş’tan Bahçeli’ye “Amedspor” yanıtı!

Yayın tarihi: 7 Mart 2023 Salı 10:03 pm - Güncelleme: 7 Mart 2023 Salı 10:03 pm

Eski MHP Milletvekili Nazif Okumuş, Devlet Bahçeli’nin Bursaspor – Amedspor maçında yaşananlara dair açıklamalarını değerlendirdi. Okumuş, “Ben, Bahçeli’nin kör gözüne mertek gittiğini görüyorum” diyerek Bahçeli’nin “torosları” savunduğunu belirtti.

Tele1’de yayınlanan “Açıkça” programına Eski MHP Milletvekili Nazif Okumuş konuk oldu. Okumuş, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Bursaspor – Amedspor maçında yaşananlara dair açıklamalarını değerlendirdi.

Okumuş, Bahçeli’nin ifadelerine dair “Sayın Bahçeli bunlarda çok hassasiyet taşıyorsa, hükümet ortağı gibi bir pozisyonda yer aldığı sayın Cumhurbaşkanı’na ya da AK parti yöneticilerine, kamuoyununda dikkatini çekecek şekilde, ‘Yeter artık, şu değişen isimlerin tekrar değiştiirlmesine ve milletimizin gönlünden geçtiği şekle kavuşturulmasına çaba sarfedin’ diyebilmelidir” dedi.

 

Devlet Bahçeli Bursaspor’a sahip çıktı Amedspor’u hedef aldı

Bahçeli’nin bazı yerleşim yerlerinin isim değişiklerine ses çıkartmamasına dikkat çeken Okumuş, “Burada ben Bahçeli’nin samimi olup olmadığına bakarım. Bir taraftan Bursaspor taraftarını tebrik edecek kadar sityasi gerilimi değil, sokaktaki tutum ve davranışı farklılaştırarak kutsamaya çalışan Bahçeli öbür tarafna cılız bir ifadeyleonları sanki kınamadan, kınıyormuş gibi gözükerek… Aslında sayın Bahçeli etnikçiliğe dikkat çekmedi. Ben, Bahçeli’nin kör gözüne mertek gittiğini görüyorum” şeklinde konuştu.

Okumuş ayrıca, Bahçeli’nin “torosları” da savunduğunu ifade ederek Bahçeli’nin bu yaptığının Sinan Ateş’in katillerinin bulunması yönünde iktidara mesaj veren Bursaspor tribünlerine yönelik siyasi bir manevra olduğunu söyledi.