Eski eşinin katlettiği kadının yakınları isyan etti! “Adalet yok adalet”

Yayın tarihi: 11 Aralık 2023 Pazartesi 6:35 pm - Güncelleme: 11 Aralık 2023 Pazartesi 6:41 pm

Ankara’da boşanma aşamasındaki eşi Emrah Ala tarafından boğazı kesilerek öldürülen 2 çocuk annesi Mine Nur Ala’nın yakınları cenaze töreninde isyan etti. Ala’nın bir yakını “adalet yok” diye bağırdı.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde taksici Emrah Ala, dün öğle saatlerinde boşanma aşamasındaki eşi Mine Nur Ala ile konuşmak için bir araya geldi. Taksi ile İmrahor Caddesi’ne gelen Ala tartışmaya başladı. Emrah Ala, daha sonra aracın içinde eşinin boğazını keserek öldürdü.

Katil saldırının ardından polisler tarafından gözaltına alındı. Mine Nur Ala’nın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı. Ahmet Efendi Camisi’nde düzenlenen cenazeye, Ala’nın ailesi ve yakınları katıldı. Mine Nur Ala’nın tabutunun üzerine kırmızı eşarp örtüldü. Ala’nın cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

BUGÜN İŞE BAŞLAYACAKTI…

Mine Nur Ala’nın bugün Ankara’da özel bir hastanede işe başlamayı planladığı, 5 Şubat’ta boşanma davasının olduğu belirtildi. Mine Nur Ala’nın 1’i otizimli 2 çocuğu olduğu da öğrenildi.

“ADALET YOK ADALET…”

Cenaze töreninde ise Ala’nın bir yakını isyan etti. Törende tabutun üzerine elini koyan bir kadın, “Adalet yok adalet” sözleriyle isyan etti.

KESK’ten kurye Göçer’in ölümüyle ilgili açıklama! “Adaletin ayaklar altına alındığı gözler önüne serilmiştir”

Kaynak: TELE1