Eski bakan Nihat Zeybekci trafik kazası geçirdi

Yayın tarihi: 12 Haziran 2023 Pazartesi 7:09 pm - Güncelleme: 12 Haziran 2023 Pazartesi 11:09 pm

Eski Ekonomi Bakanı AKP’li Nihat Zeybekci, Muğla’da geçirdiği trafik kazasında yaralandı. 

Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kendi kullandığı pick-up tipi kamyonet ile Muğla’nın Ula ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kaza yaptı.

Kaza, akşam saatlerinde Ula ilçesinin Gölcük Mahallesinde meydana geldi. Muğla’dan Denizli yönüne gitmekte olan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yönetimindeki 20 AGZ 623 plakalı kamyonet, yağmurun kayganlaştırdığı yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan pick-up tipi kamyonet, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kamyonetten kendi imkanlarıyla çıkan Zeybekci ve arkadaşı İbrahim Ünlü, sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan Zeybekci daha sonra sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı ve “Bir kaza geçirdik, gayet iyiyiz merak etmeyin. Merak ederek arayan bütün dostlara teşekkür ediyorum. Yakından gelmeye çalışanlara da hiç gerek yok. Allah razı olsun. Rabbim sizleri korusun. Allah’a emanet olun” dedi.

NİHAT ZEYBEKCİ KİMDİR?

Nihat Zeybekci (d. 1 Ocak 1961, Pınarlar, Tavas), Türk siyasetçi ve eski Ekonomi Bakanı. 2011 yılından beri milletvekili olup, 2013-2015 ve 2016-2018 yılları arasında Ekonomi Bakanlığı görevini sürdürdü. 2004-2011 yılları arasında Denizli Belediye Başkanlığı görevini yaptı.