Eski AKP’li Üstün: Teşkilattaki arkadaşlar ‘bitti bu hikaye’ diyor

Yayın tarihi: 10 Aralık 2021 Cuma 12:38 pm - Güncelleme: 12 Ocak 2022 Çarşamba 11:33 am

Eski AKP Milletvekili Feramuz Üstün, AKP içindeki milletvekilleri ile yaptığı görüşmeleri aktardı. Üstün, AKP’li birçok ismin gidişattan rahatsız olduğunu öne sürerek “Bitti bu hikaye’ diyorlar” ifadelerini kullandı.

Eski AKP’li Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Kanal 42’de yayınlanan Sümen Altı programına konuk oldu. Üstün, eski partisi AKP’de birçok ismin mevcut gidişattan rahatsız olduğunu dile getirdi. Üstün, AKP’lilerin gerçek düşüncelerini söyleyemediğini “İkili dil kullanıyorlar. Resmi görüş ve gayrıresmi görüş oluştu” ifadeleriyle anlattı.

AKP’li eski başkanın eşi ’10 yıl işe gitmeden maaş aldı’ iddiası

“ARTIK TOPARLAMA İMKANININ OLMADIĞINI SÖYLÜYORLAR”

Feramuz Üstün, AKP’li isimlerin parti içinde Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in etkili olduğunu söylediklerini aktardı. Üstün şöyle konuştu:

“İkili dil kullanılıyor. Resmi görüş ve gayriresmi görüşü. Yüzde 99 ikili lisan kullanıyor. Birçok tanıdığımız milletvekili arkadaşımızla birebir konuştuğumuzda bizimle aynı şeyi düşünüyorlar. “Bitti bu hikaye. Maalesef rota Doğu Perinçek’in eline geçti. Keşke böyle olmasaydı” diyorlar. 20 yıllık AKP serüveninden bahsederken. Artık toparlama imkanının olmadığını söylüyorlar. Teşkilattaki arkadaş ve vekiller böyle söylüyor. İkili dile döndüğü için resmi ve gayriresmi görüş oluştu. Bu işin artık geriye dönüşünün olmadığını söylüyorlar.”

AKP’li kadından merdiven sildiğini söyleyen yurttaşa: Aç değil nankörsünüz