Eşinin eve dönmesi için mahalleyi havaya uçurmakla tehdit eden 68 yaşındaki erkek tutuklandı

Yayın tarihi: 3 Eylül 2024 Salı 6:24 pm - Güncelleme: 3 Eylül 2024 Salı 6:24 pm

Çorum’da kendisini terk eden eşinin eve geri dönmesi için mahalleyi havaya uçurmakla tehdit eden 68 yaşındaki Ali Rıza Gülbahçe tutuklandı. Gülbahçe, cezaevine götürülürken gazetecilere “Eşimin eve dönmesini istiyorum” dedi.

Çorum’da eşi ile bir süredir ailevi sorunlar yaşadığını ve bunalıma girdiğini belirten Ali Rıza Gülbahçe, oturduğu 4 katlı binanın önünde park halindeki aracın camına, “Eşim 15 Temmuz 2024 tarihinde evden ayrıldı. Nerede olduğunu bilmiyorum. Son defa eşimle telefonla görüşmek istiyorum. Bu isteğimi 3 saat içinde gerçekleştirmezseniz, araba, ev ve kendimi havaya uçuracağım. Hiç kimsenin canı yansın istemiyorum. Aracın deposu full dolu. Evin içinde de yine 30 litre benzin tüm odalara dağılmış durumda. Ayrıca doğal gaz ocak bağlantısından ayrıldı. İçerisi tamamen doğal gazla dolu. Değil evi, mahalleyi havaya uçuracak yakıt dolu” notunu bıraktı. Notu fark edenler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp, haber verdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ekipleri, itfaiye ile doğalgaz ekipleri sevk edildi.

Çorum’da Buse’yi ısıran maymun balkon balkon geziyor! 3 gündür yakalanamadı

3 SAATLİK OPERASYONLA GÖZALTINA ALINDI

Otomobilin çevresi ve binanın bulunduğu sokak, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Mahallenin doğal gazı kesilerek bina tahliye edildi. Ekipler, Ali Rıza Gülbahçe’yi, 3 saat sonra ikna ederek gözaltına aldı.

“EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM”

Geceyi Emniyet Müdürlüğünde geçiren Gülbahçe, sorgusunun tamamlanmasının ardından  adliyeye sevk edildi.  Cumhuriyet savcısına ifade veren Gülbahçe, “Eşimle 50 yıldır evliyim ve onu çok seviyorum. Daha önce eşim evi terk edip gittiği içinde kayıp ilanında bulundum. Tüm bu girişimim eşimin eve dönmesi içindi. Ben tabi böyle bir şey yaptığım için çok pişmanım. Önce apartmandaki komşularımdan daha sonra da Çorum halkından çok özür diliyorum” dedi.

Ali Rıza Gülbahçe, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Gülbahçe, adliye çıkışında kendisini görüntüleyen gazetecilere “Eşimin eve dönmesini istiyorum” dedi.

Kaynak: TELE1