Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Beyaz TV'de yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü'nün sözlerine yanıt verdi.

Hulusi Belgü, Fenerbahçe'nin Sivasspor ile oynadığı maçın ardından, "Trabzonspor maçları zor. Takım ismi vermek doğru olmaz. Samsun maçında nasıl futbol oynandığını hepimiz gördük." demişti.

16 yıllık hasret sona erdi! Süper Lig'e yükselen ilk takım belli oldu 16 yıllık hasret sona erdi! Süper Lig'e yükselen ilk takım belli oldu

Ertuğrul Doğan, "Herkesin kendi maçına bakmasında fayda var. Trabzonspor her maça kazanmak için çıkar. Galatasaray maçına da bunun için çıkacak, sonucunu göreceğiz." sözleriyle karşılık verdi.

New Project (21)

"ALİ KOÇ ARADI"

Uğurcan Çakır, Trabzonspor'un kaptanı ve büyük Trabzonsporlu. Hiçbir İstanbul takımına gitmez, bizim başkanlığımız dönemimde de böyle bir şey olmaz. Bundan diğer kulüp başkanlar da rahatsız. Ali Bey de aradı 'Aklından geçmez ama bizim böyle bir şeyimiz yok' dedi.

New Project (20)

"Bizim kaptanımız, biz kimsenin oyuncusu için yorum yapmıyoruz. Herkes dikkatli olmalı. Uğurcan'ın Avrupa hayali var, ciddi bir teklif gelirse önünü açacağız. Bu konuda sözümüz var, onun dışında bir şey olamaz."

"Dursun Özbek, Uğurcan Çakır için 'İlgimiz yok' diye aradı mı?" sorusuna Ertuğrul Doğan, "Böyle bir görüşmemiz olmadı." dedi.

Kaynak: haber merkezi