Erkan Baş manşeti attı! “Cesaret, cesaret, daha fazla cesaret”

Yayın tarihi: 3 Mayıs 2023 Çarşamba 11:46 am - Güncelleme: 3 Mayıs 2023 Çarşamba 11:46 am

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Lideri Erkan Baş, 14 Mayıs seçimlerinin kazanılmasının ardından ‘esas zorlukların’ başlayacağını belirterek, “Ülkemizin her alanda yaşadığı yıkımın derhal ve büyük emeklerle telafi edilmesi şart” dedi.

TİP Lideri Erkan Baş, Gazetepencere’nin sorularını yanıtladı. Baş,  Seçimin ertesi güne ne yağacağı şu sözlerle anlattı:

Erkan Baş: Herkes indireceği bir Tayyip Erdoğan fotoğrafı seçecek

“Seçim sonuçları açıklanana kadar bütün gücümle ülkemizin üzerine çöken bu 21 yıllık karanlığa son vermek için çalışacağım ve inanıyorum ki, başaracağız. Fakat şunu da biliyorum: Hiçbir şey bu seçimden sonra bitmeyecek, mücadele sürecek, hatta esas zorluklar 14 Mayıs’tan sonra başlayacak. Çok geri kaldık, çok ağır bedeller ödedik ve yeni dönemin en önemli görevi bu yıkımdan büyük bir sıçramayla çıkmak olacak. Ülkemizin her alanda yaşadığı yıkımın derhal ve büyük emeklerle telafi edilmesi şart. Birilerinin hemen o görevlere odaklanması gerekiyor, kaybedecek zamanımız yok. Hemen ertesi gün itibarıyla bu zorlu sürece hazır hale gelmemiz gerekiyor. Dolayısıyla ben de kendimi o görevlerin içinde bulacağım.”

Baş, “Hayatınızı yazsanız manşet cümlesi ne olur?” sorusuna da, “Cesaret, cesaret, daha fazla cesaret.” yanıtını verdi.

 

Erkan Baş: Bu halktan çaldıkları ne varsa, hepsinin hesabını soracağız