Ergün Poyraz’ın eşi Perihan Poyraz: Saldırıda kullanılan araç bir şirkete ait

Yayın tarihi: 12 Nisan 2022 Salı 2:27 pm - Güncelleme: 12 Nisan 2022 Salı 2:37 pm

Evinin önünde saldırıya uğrayan ve yoğun bakımda olan yazar Ergün Poyraz‘ın eşi Perihan Poyraz “Saldırıda kullanılan aracın plakası bir şirkete aitmiş” dedi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesi Davutlar Mahallesi’nde yaşayan yazar Ergün Poyraz, dün akşam saatlerinde evinin önünde üç kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlar kaçarken, yaralanan Poyraz, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kafasında çatlak olan Poyraz, yoğun bakıma alındı.

Poyraz’ın eşi Perihan Poyraz, TELE1’de Begümhan Aydoğan’ın sunduğu ‘Gün Ortası’ programına konuk oldu ve saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Poyraz, “Ergün hala yoğun bakımda, durumunda bir değişiklik. Kafa travması var, akşam saatlerinde bir tomografi çekilecek. Doktor ona göre bir yön çizecek. Bu öldürmeye yönelik bir saldırıydı” ifadelerini kullandı. Eşi Ergün Poyraz’la dün konuştuğunu belirten Perihan Poyraz, “Ağzında dikiş var, bilinci yerindeydi” dedi.

Yazar Ergün Poyraz’a evinin önünde saldırı!

SALDIRIYI ANLATTI

Saldırıyı da anlatan Perihan Poyraz, şöyle devam etti: “Akşam evdeyken bir telefon geldi Ergün’e. ‘Arabanıza arkadan çarptık’ bir gelir misiniz diye… Bende cama çıktım, Ergün de ‘Geliyorum’ dedi, aşağı indi, arabasının arkasına geçti, kafasını eğdiği gibi saldırıya uğradı. 3 kişilerdi. Yetişin’ diye bağırdım. Komşular çıktı, ben aşağı indiğimde Ergün aşağıda oturuyordu. Ellerinde sopa falan yoktu muşta vardı.”

‘SALDIRIDA KULLANILAN ARACIN PLAKASI BİR ŞİRKETE AİTMİŞ’

Hastane polisinin kendisine aktardığı bir bilgiyi de açıklayan Perihan Poyraz, “Saldırıda kullanılan aracın plakası bir şirkete aitmiş. İhale konusunda belediyeye bir ihbar mektubu yazmıştı Ergün, plaka o şirketin üzerineymiş” diye konuştu.

Perihan Poyraz, Ergün Poyraz’ın tehditler aldığını arkadaşlarına söylediğini öğrendiğini belirtti.

Ergün Poyraz’ın eşi saldırıyı anlattı! Arabayla ezmeye çalıştılar