Yazar Ergün Poyraz’a evinin önünde saldırı!

Yayın tarihi: 12 Nisan 2022 Salı 12:24 am - Güncelleme: 12 Nisan 2022 Salı 2:25 am

Aydın Kuşadası’nda yaşayan yazar Ergün Poyraz, akşam saatlerinde evinin önünde 3 kişinin saldırısına uğradı. Poyraz, 112 Acil Sağlık Ekipleri’nin ilk müdahalesinden sonra hastaneye sevk edildi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesi Davutlar Mahallesinde yaşayan yazar Ergün Poyraz, bugün akşam saatlerinde evinin önünde üç kişinin saldırısına uğradı. Yaralanan Poyraz, 112 Acil Sağlık Ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırıldı.

Aydın’ın Kuşadası ilçesi Davutlar Mahallesindeki evinde Ergün Poyraz’ı arayan bir kişi, park halindeki aracına çarptığını belirterek dışarıya çağırdı. Otomobilin başına giden Poyraz, aracını kontrol ettikten sonra bir hasar göremedi.

Sözcü’den Latif Sansür’ün haberine göre; bu sırada yanına yanaşan, plakası alınamayan bir otomobille gelen üç kişinin saldırısına uğradı. Darp edilen Poyraz yere yığılırken, saldırganlar ise kayıplara karıştı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralanan Poyraz, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık Ekiplerince Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Poyraz’ın tedbir amaçlı olarak müşahede altına alındığı öğrenildi. Kuşadası polisi saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Poyraz, Ergenekon kumpası sebebiyle bir süre cezaevinde kalmıştı.