Eren Erdem Merdan Yanardağ’ı ziyaret etti: Son derece güçlü ve kararlı

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2023 Cuma 6:30 pm - Güncelleme: 18 Ağustos 2023 Cuma 6:36 pm

CHP’li Eren Erdem, haksız yere tutuklu yargılanan TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ve Gazeteci Barış Pehlivan‘ı Marmara Cezaevi’nde ziyaret etti. CHP’li Erdem, “Haksız yere burada olduklarının farkındayız. Davalarının takipçisiyiz. Onlar dışarı çıkana kadar mücadelemiz devam edecek” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, sözleri çarpıtılan, sosyal medyada kendisine kumpas kurularak tutuklanan TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ile gazetecilik faaliyetleri nedeniyle tutuklanan Barış Pehlivan’ı İstanbul Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde ziyaret etti.

Merdan Yanardağ’ı ziyaret eden avukat Ersöz: Dik duruşuna bir kez daha şahit olduk

Erdem’in ziyaretin ardından yaptığı açıklama şöyle:

“Sizlere çok selamları var. Çok güçlüler. Çok kararlılar. Ancak haksız ve hukuksuz yere içeride tutuluyorlar. Özellikle Merdan Yanardağ benim daha önce kaldığım bölümde tutuluyor. Son derece güçlü ve kararlı. Haksız yere burada olduklarının farkındayız. Davalarının takipçisiyiz. Onlar dışarı çıkana kadar mücadelemiz devam edecek. Türkiye’de gazetecilik yaptığı için tutuklanan herkesin mücadelesine sahip çıkmaya devam edeceğiz”

Sezen Aksu’dan büyük ayıp! Cezaevinde olan Merdan Yanardağ’ı icraya verdi