Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu videosu, basket videosundan daha fazla görüntülendi

Yayın tarihi: 2 Aralık 2021 Perşembe 11:41 am - Güncelleme: 2 Aralık 2021 Perşembe 11:43 am

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce paylaştığı basketbol videosunda bir çok beğeni ve izlenme almıştı. Erdoğan, 1 Aralık’ta yaptığı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu paylaşımı ile zirveyi CHP liderine kaptırdı. Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu paylaşımı, kendi videosundan fazla izlendi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçmiş görüntülerden derlenen bir video paylaştı. Erdoğan’ın paylaştığı video 7,3 milyon görüntülenme 44,7 bin beğeni aldı. Bunun üzerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Erdoğan’ın paylaştığı videoyu alıntılayarak “Davaları geri çekmeler, videolarımı paylaşmalar…Doğru söyle, Cumartesi Mersin’e de geliyor musun?” şeklinde paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımı ise 7,3 milyon görüntülenme alırken 83 bin beğeni aldı.

Erdoğan’ın bu güne kadar en çok beğeni alan gönderisi, basketbol oynarken çekilen videolu paylaşımdı. 3 ekimde yayınlanan video kullanıcılar tarafından 5,8 milyon kez görüntülenmişti. Ancak Erdoğan, Kılıçdaroğlu paylaşımıyla en fazla görüntülenen gönderisini güncellemiş oldu. Kılıçdaroğlu’nun videosu, Erdoğan’ın basketbol görüntülerinden daha çok izlendi.

 

Kılıçdaroğlu, kendi videosunu paylaşan Erdoğan’a: Doğru söyle, Cumartesi Mersin’e de geliyor musun?

Erdoğan’dan Koca’nın açıklamasına çocuk azarlar gibi müdahale! Ne söyledi?