Erdoğan’ın katıldığı programda TELE1 hedef gösterildi

Yayın tarihi: 2 Kasım 2022 Çarşamba 11:27 pm - Güncelleme: 3 Kasım 2022 Perşembe 3:18 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı yandaş ATV – A Haber – A News – A Para ortak yayınında ‘muhalefetin ihanet dili’ başlığı altında hazırlanan kolaj görüntülerde, TELE1 hedef gösterildi. TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın SİHA yorumu da ‘ihanet’ olarak servis edildi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ortak canlı yayında yandaş gazeteciler Salih Nayman, ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı, Sabah Gazetesi yazarları Hilal Kaplan ve Melih Altınok’un sorularını yanıtladı. ATV, A Haber, A News ve Para kanallarında eş zamanlı yayınlanan programda iktidarın projelerine yönelik tüm eleştiriler ‘ihanet’  olarak değerlendirildi.

‘Muhalefetin ihanet dili’ başlığı ile yayınlanan görüntülerde; CHP’nin ve HDP’nin iktidarın projelerine karşı eleştirileri, TSK’ya yönelik ifadeleri nedeniyle Sincan Kadın Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın ifadeleri ve TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın da SİHA eleştirilerine yer verildi.

İktidara karşı yapılan tüm eleştiriler ‘ihanet’ olarak yorumlanırken, TELE1 ve TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ da video içinde hedef gösterildi.

RTÜK’ün hukuksuzluğuna yargı dur dedi! TELE1’i karartma girişimine yürütmeyi durdurma kararı