Erdoğan’ın kararına tepkiler çığ gibi

Yayın tarihi: 5 Haziran 2020 Cuma 12:40 pm - Güncelleme: 5 Haziran 2020 Cuma 12:40 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gece yarısı kararıyla alınan sokağa çıkma yasağını iptal ettiğini duyurdu. Kararını duyurmasının ardından tepkiler çığ gibi geldi. Sürekli olarak kararın değişmesi ‘yönetemiyorlar’ etiketini TT listesine soktu.

 

Dün gece şok bir kararla alınan hafta sonu sokağa çıkma yasağı yine Erdoğan’ın şok bir kararıyla iptal oldu. İktidarın sürekli olarak fikir değiştirmesi sosyal medyada gündem olurken bir çok isim de kararlara tepki gösterdi.

Erdoğan sokağa çıkma yasağını iptal etti!

İşte o tepkiler:

CANAN KAFTANCIOĞLU

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu “Haftasonu sokağa; çıkılacak- çıkılmayacak – çıkılacak – çıkılmayacak – çıkılacak – çıkılmaya – çıkıla – çıkı – çı.. Papatya falı gibi bahtımıza ne çıkarsa #yönetemiyorsunuz” dedi.

MEHMET ASLAN

İYİ Parti’li Mehmet Aslan ” Hükümet disiplini kaybetmiştir! Kurumlar arası iletişim kopmuş, ciddiyesizlik hakim olup, ülke dingonun ahırına dönmüştür! Yeter artık, yönetemiyorsunuz daha fazla millete zarar vermeden gidin! Aynı zamanda da Erdoğan/Soylu kılıçları çekilmiştir…” dedi.

 

LEVENT ÖZEREN

Levent Özeren “Troller alkışlayacak ama korkuyorlar, “yeniden değişirse” diye Abicim avuçlarınız alkışlamaktan yara oldu. Elinizin tersiyle alkışlayın.” dedi.

MUHARREM İNCE

CHP’li Muharrem İnce “Devlet hızlı karar almaz, devlet doğru karar alır. Sağlık Bakanı hafta sonu sokağa çıkma yasağı önerilmedi dedi, İçişleri Bakanlığı sokağa çıkma yasağı ilan etti, “şahsım” sokağa çıkma yasağını kaldırdı. Aklınız yerinde mi?” ifadelerini kullandı.

GÖKHAN ÖZOĞUZ

Şarkıcı Gökhan Özoğuz “Abi şimdi çıkıyomuyuz, çıkmıyomuyuz ? #SOKAĞACIKMAYASAĞI” dedi.