Ak trollerin AKP eleştirisi ifşa oldu

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2021 Cumartesi 11:35 am - Güncelleme: 8 Mayıs 2021 Cumartesi 1:43 pm

AKP’nin geçtiğimiz gün yayımlayıp sildiği animasyon film videosu, AKP’nin trollerini rahatsız etti. Parti içindeki çözülme, sosyal medyada bir sohbet odasında ifşa oldu. Sohbette çizgi film videosunu Erdoğan’ın sildirdiği söylendi.

AKP’nin geçtiğimiz gün yayımlayıp sildiği çizgi film videosu, AKP’nin paralı trollerini rahatsız etti. Parti içindeki çözülme, sosyal medyada bir sohbet odasında ifşa oldu.

Twitter sohbet odası özelliğini kullanan troller, sosyal medyada tepkiyle karşılanan çizgi film videosunu eleştirirken dinleyicilerden biri o anları kaydetti.

AKP’nin paralı trollerinden biri videonun silinmesine” Demek ki silahlar yere bırakıldı. Şimdiden sonra neyin mücadelesini vereceğiz. Kafanıza göre silecekseniz niye yaptınız” sözleriyle eleştirdi.

“Seviyeli muhalefet” söylemlerine de karşı çıkan troller, “Ne kadar korkunç bir laf biz seviyesizlik mi yaptık? Biz densizlik mi yaptık?” ifadelerini kullandı.

Troller çizgi film videosunu Erdoğan’ın sildirdiğini ifade ederken, Hamza Dağ’ın Erdoğan’dan habersiz videoyu paylaşmasına da tepki gösterdi.

AKP ‘yalan’ videosunu kaldırdı: Bundan sonra seviyenin korunduğu bir zemin istiyoruz