AKP ‘yalan’ videosunu kaldırdı: Bundan sonra seviyenin korunduğu bir zemin istiyoruz

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2021 Cuma 3:22 pm - Güncelleme: 7 Mayıs 2021 Cuma 8:41 pm

AKP, yalan üretim merkezi videosunu sosyal medya hesabından kaldırdı. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise dikkat çeken hamlenin ardından “Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ı ve CHP’yi hedef alan AKP’nin yalan üretim merkezi videosuna ilişkin tartışmalar devam ederken AKP’den dikkat çeken bir hamle geldi. AKP’nin sosyal medya hesabından paylaşılan tartışmaların odağındaki video silindi.

Tepki çeken çizgi filmi hangi kritik AKP’li isimler paylaşmadı?

AKP’nin “Yalan Üretim Merkezi” animasyonuna CHP’den yanıt! ‘Haydi çıkar maskeni’

AKP’DEN İLK AÇIKLAMA

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ’dan videonun kaldırılmasının ardından açıklama geldi. Dağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

“Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu. Bundan sonrasında da bilgi ve belgeye dayalı, seviyenin korunduğu, aziz milletimize sadece gerçeklerle konuşacakları bir zemin istiyoruz. Çünkü biz sadece gerçeklerle konuşuyoruz.”

AKP’Lİ AYVALI DA PAYLAŞIMLARINI SİLDİ

AKP MKYK Y. Üyesi, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı da sosyal medyada yaptığı paylaşımları sildi.

Ayvalı, “İzlerken kudurdukları videoyı silmemizi istiyorlar. Şaka gibi. Biz sizin yüzlerce yalanınıza tahammül ettik. Bir çizgi film bu kadar acıttıysa oynamayalım” yazmıştı.

akp-yalan-uretim-merkezi-animasyonunu-sildi-873368-1.