Erdoğan’dan DEM Parti’ye: Kendilerini meşru muhatap yapma gayretleri beyhude

Yayın tarihi: 25 Mart 2024 Pazartesi 3:10 pm - Güncelleme: 25 Mart 2024 Pazartesi 4:05 pm

DEM Parti’ye ‘örgüt aparatı’ diyen Erdoğan “Bu gerçek ortadayken kendilerini meşru muhatap yapma gayretleri beyhudedir” ifadesini kullandı.

DEM Parti’den yeni çözüm süreci için çağrılar gelirken, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tokat’ta düzenlediği mitingde hem DEM Parti hem CHP’yi hedef aldı.

CHP ile DEM Parti’nin işbirliği yaptığını iddia eden Erdoğan DEM Parti için “Bu parti Ankara’daki genel merkezinden değil, İstanbul’daki sapkın ideolojik yapılar ile Kandil’deki terör baronları tarafından yönetilmektedir. Bu gerçek ortadayken kendilerini meşru muhatap yapma gayretleri beyhudedir. Parti yönetiminin önce hem ülkeye, hem millete hatta hem de kendi tabanına siyasi irade sahibi olduğunu ispatlaması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

EMEKLİ İÇİN 2025’İ İŞARET ETTİ

Erdoğan emekli için ‘gelecek seneyi’ işaret etti ve alım gücünün 2025 artacağını belirtti. Emeklinin yanında olduğunu iddia eden Erdoğan “Emeklilerimizin yükünü hafifletmek için banka promosyonlarına kadar elimizden geleni yapıyoruz. Fiyat istikrarı olmadan yapılan zamların nasıl eridiğini en iyi sizler biliyorsunuz” diye konuştu.

KURUM VE ALTINOK’A OY İSTEDİ

Erdoğan ayrıca mitingde İstanbul’da Murat Kurum ve Ankara’da Turgut Altınok için oy istemeyi de es geçmedi.

Ekrem İmamoğlu meydan okudu: 17 değil 27 bakanla gelin

DEM’in Mersin vekili espri yaptı, yandaş medya ‘Zeydan Karalar çekiliyor’ diye üzerine atladı

Fatih Altaylı: Bizi yemesin Turgut Altınok’a Antalya’daki araziler babadan kalmadı

Kaynak: TELE1