Erdoğan’dan çocuklar üzerinden dindar nesil mesajı: CHP kuduruyor

Yayın tarihi: 15 Ocak 2022 Cumartesi 10:53 pm - Güncelleme: 15 Ocak 2022 Cumartesi 11:29 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Burada konuşma gerçekleştiren Erdoğan Cumhuriyet Halk Partisi’ni eleştirerek, “Çanlar Bay Kemal ve arkadaşları için çalmaya çoktan başlamıştır” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın’da AKP Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak burada konuşma yaptı. Erdoğan Adnan Menderes üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi’ne eleştirilerde bulundu.

Erdoğan’ın hedefinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da vardı. Erdoğan’ın seçim tarihi olarak 2023’ü göstermesi gözlerden kaçmazken CHP Lideri hakkında ise şunları söyledi:

Ne yaparsa yapsınlar, çanlar Bay Kemal ve arkadaşları için çalmaya çoktan başlamıştır. 2023’te kendilerini sandıkta bekleyen akıbetten kurtulamayacaklar. Bay Kemal ve yandaşları hem siyasetten hem milletin hafızasından silinip gidecekler. Muhalefetin, medyanın veya diğer çevrelerin bizi kendi dar ve kısır gündemlerine hapsetme tuzağına düşmemeliyiz.

4-5 YAŞLARINDAKİ ÇOCUĞA BAKAN ERDOĞAN: DİNDAR NESİL GELİYOR, KILIÇDAROĞLU KUDURUYOR

Konuşması sırasında 4-5 yaşlarında babasının kucağında duran  ve alnına “Recep Tayyip Erdoğan” yazılı bandana takılı çocuğa seslenen Erdoğan, çocuğa “Naber, iyi misin?” dedi. Erdoğan ardından konuşmasına şöyle devam etti:

“Teknofest gençliği geliyor. Öyle z, y falan değil, Teknofest gençliği geliyor. Dindar nesil. Ben dindar nesil dedikçe bu CHP kuduruyor, çıldırıyor.”

Atatürk düşmanı paylaşıma Merdan Yanardağ’dan tarihi ayar