Erdoğan’a Z kuşağı şoku! Binlerce dislike atıldı… Dislike nedir? Dislike nasıl atılır?

Yayın tarihi: 27 Haziran 2020 Cumartesi 11:19 am - Güncelleme: 27 Haziran 2020 Cumartesi 4:12 pm

Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Yükseköğretim Kurumları Sınavı’ndan (YKS) önce sosyal medya üzerinden gençlerle video konferans buluşması gerçekleştirdi. Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanan konferansta öğrenciler #OyMoyyok hareketi başlattı. Gençlerin Eroğan’a ‘oy yok’ yorumları sonrası videonun yazışma sistemi durduruldu. Ayrıca gençler Erdoğan’ın yayınına binlerce dislike (beğenmeme) attı. Peki binlerce gencin Erdoğan’a attığı dislike nedir? Dislike nasıl atılır?

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün gerçekleştirdiği video konferans sistemine gençler damga vurdu. Yayının devam ettiği sırada gençlerin yayını ‘Oy moy yok’ yağmuruna tutması sonrası jet hızıyla yayın yoruma kapatıldı ancak gençler bu kez de yayına kısa süre içerisinde binlerce dislike attı.

Öğrenciler Erdoğan’ı canlı yayında protesto etti

DİSLİKE NEDİR, NASIL ATILIR?

Sosyal medya kullanıcıları beğenme (like), beğenmeme (dislike) butonları aracılığı ile paylaşım hakkındaki görüşlerini ifade edebiliyor. Like gönderiyi beğenme anlamına gelirken, dislike gönderiyi beğenmeme anlamına geliyor.

Erdoğan’ın yayın öncesi hazırlık görüntüleri ortaya çıktı: Göbek çıksın

Erdoğan’la konuşan öğrenciye sufle: ‘Gurur duyuyorum’ de

ERDOĞAN’IN YAYININA 285 BİN DİSLİKE ATILDI

Erdoğan’ın Youtube üzerindeki canlı yayını şuana kadar 66 bin like (beğenme) alırken, 285 bin dislike (beğenmeme) aldı.

İNCE: GENÇLER BU KADAR DİSLİKE VERMEYİN

CHP’li Muharrem İnce ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Gençler bu kadar “dislike” vermeyin internetin fişini çekerler sonra” dedi.

DAVUTOĞLU’NDAN GÖNDERME

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medyadan gelen soruları yanıtladığı Onedio söyleşinin linkini sosyal medya hesabında paylaşırken, “Gençler ve her daim genç kalanlar; @onediocom’da sizlerden gelen soruları yanıtladım. Üstelik, yoruma da açık” ifadesini kullandı.