Erdoğan’a aşık olduğunu söyleyen Ethem Sancak, Perinçek’in Rusya heyetinde yer aldı

Yayın tarihi: 2 Mart 2022 Çarşamba 5:14 pm - Güncelleme: 2 Mart 2022 Çarşamba 5:19 pm

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin Moskova’ya yaptığı ziyarette iş insanı Ethem Sancak’ın da bulunduğunu söyledi. Perinçek, görüşmenin detaylarını daha sonra açıklayacağını ifade etti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal’da yayınlanan bir programda Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin konuştu. Rusya’ya açıktan destek verdiklerini belirten Perinçek, parti heyetinin de Moskova’ya ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi. Perinçek heyette daha önce AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a aşık olduğunu söyleyen Ethem Sancak’ın da bulunduğunu ifade etti.

Rusya’nın Türkiye’nin tutumunu onaylamadığını söyleyen Perinçek şöyle konuştu:

“Bizim parti dün heyetimiz Moskova’ya gitti. Sayın Tugay Şen başkanlığında Şule Perinçek, Erman Sülük ve Ethem Sancak’ın da bulunduğu bir heyet. Çok önemli görüşmeler yaptılar. Rusya’da Dışişleri Bakan Yardımcısı ile görüştüler. Rusya’nın Sayın Tayyip Erdoğan’ın tutumlarını vefalı bulmadığını söyleyebilirim. Parti heyetinden aldığım bilgileri şimdi açıklamayacağım. İstanbul Ruslar için çok kıymetli. Türkiye’nin dostluğu da çok kıymetli. Niye İstanbul’u değil de Belarus’u seçiyor? Bu da Türkiye’ye bir mesaj. ‘Sen benim güvenimi sarstın’ diyor.”

‘Erdoğan aşığı’ Ethem Sancak: AK Parti döneminde fakirleştim

Doğu Perinçek, ‘Erdoğan’a aşığım’ diyen Ethem Sancak’la türkü söyledi

 

Doğu Perinçek Rus televizyonunda