AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Lideri Özgür Özel TBMM’de bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmenin günlerdir beklenen zirve olmadığını belirten Erdoğan, “Haftaya Özel’le görüşeceğiz” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle TBMM’de düzenlenen resepsiyonda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir araya geldi. Yerel seçimlerden sonra beklenen Erdoğan – Özel zirvesi öncesinde gerçekleşen bu görüşme yaklaşık 10 dakika sürdü. Görüşmenin ardından açıklama yapan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Haftaya Özgür Özel ile görüşeceğiz” dedi.

GÖRÜŞME SONRASI ÖZEL’DEN AÇIKLAMA

Görüşmenin ardından konuşan Özel, “Bugün bayramlaşmak üzere kendisi ‘İçeride bir çay içelim’ dedi. Çayımızı içtik, bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz” dedi.

Özgür Özel, Ahmet Necdet Sezer’le görüştü: Ziyaretlerimiz devam edecek

ÖZEL ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNDEN İLK FOTOĞRAF

23 Nisan resepsiyonunda TBMM’de gerçekleşen Erdoğan, Özel görüşmesinden ilk fotoğraf paylaşıldı. Fotoğrafta Özel ve Erdoğan’ın tokalaştığı ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un da yer aldığı görülüyor.

Özel, Erdoğan ve Kurtulmuş

Erdoğan, Özel ve Kurtulmuş’un yer aldığı bu fotoğrafta ise DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın Özel’in yanında oturduğu görülüyor.

ÖZEL’DEN GÖRÜŞME TALEBİ

Yerel Seçimlerin ardından AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan görüşme talebinde bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısına Erdoğan’dan olumlu yanıt gelmişti.

Özgür Özel’den ‘Erdoğan’ açıklaması: Haftaya görüşmeyi planlıyoruz