CHP lideri Özgür Özel, partisinin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ahlatlıbel’de bir araya geldi. Özel, Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşıladı. Özel-Kılıçdaroğlu görüşmesi yaklaşık 2 buçuk saat sürdü. Kılıçdaroğlu görüşmenin ardından Ahlatlıbel’den ayrıldı.

CHP lideri Özgür Özel, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AKP Genel Merkezi’nde gerçekleştirdiği görüşmenin ardından eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Özel, partinin eski lideri Kılıçdaroğlu’nu Ahlatlıbel’de kapıda karşıladı. Özel ile Kılıçdaroğlu’nun görüşmesi, 19.00’da başladı.

KILIÇDAROĞLU “MÜZAKERE EDİLMEZ, MÜCADELE EDİLİR” DEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu,  Özel’in Erdoğan ile yapacağı görüşmeden önce ‘müzakere’ vurgulu bir mesaj vermişti. Kılıçdaroğlu görüşmeye, “Bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir” ifadeleriyle tepki göstermişti.

Özel ise “Müzakere de eden, mücadele de eden bir siyaset için yola çıktık” yanıtı verdiği Kılıçdaroğlu’nu görüşmeden bir gece önce de arayarak önerilerini sormuştu.

GÖRÜŞME 2 BUÇUK SAAT SÜRDÜ

Özel-Kılıçdaroğlu görüşmesi, yaklaşık 2 buçuk saat sürdü. Kılıçdaroğlu, görüşmenin ardından Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri’nden ayrıldı.

İki siyasetçi, buluşma sonrası herhangi bir açıklama yapmadı.

Özel – Erdoğan görüşmesi! AKP’den Kılıçdaroğlu’nun açıklamasına tepki