Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi! Başarır’dan ‘ne zaman’ sorusuna yanıt

Yayın tarihi: 17 Nisan 2024 Çarşamba 6:30 pm - Güncelleme: 17 Nisan 2024 Çarşamba 6:30 pm

CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, Özgür Özel ile Erdoğan’ın ne zaman görüşeceğine ilişkin soruyu yanıtladı. Başarır, “Bana ulaşan bir takvim yok. İki genel başkanının kendi belirleyeceği bir takvim olacaktır bu” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, gündemle ilgili konularda değerlendirmelerde bulunarak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başarır, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ne zaman görüşeceği konusundaki soruya şu yanıtı verdi:

“Bana ulaşan bir takvim yok. İki genel başkanının kendi belirleyeceği bir takvim olacaktır bu. Evet konuşulacak çok şey olmalı. Ülkenin temel sorunları emeklilik, yoksulluk, geçim sıkıntısı, işçiler, atanamayan öğretmenler, mülakat rezaleti…

“ÖNCEDEN MUHALEFET VE İKTİDAR KONUŞABİLİYORDU”

Önceden muhalefetle iktidar bunları konuşabiliyordu, tartışabiliyordu. Bu ülkenin istihbaratının başındaki kişi muhalefete gelip bilgi veriyordu, güvenlikle ilgili konularda. Bunların hepsinden uzaklaştık. Ama biz şunu söylüyoruz, biz bu ülkeyi seviyoruz; ayrıştırmadan, bölmeden, ayırmadan bu ülkenin huzur içerisinde yönetilmesini, insanların huzur ve refah içinde yaşamasını istiyoruz.

O yüzden uyarılarımızı, bu seçimde gördüklerimizi, bu seçimde hissettiğimiz sokaktaki en büyük en büyük sıkıntıyı kendisine Genel Başkanımız anlatacaktır, uyarılarını yapacaktır. Bir kez daha buradan seslenelim, biz bu parlamentoda gruplar, grup başkanvekilleri, milletvekilleri düşman değiliz. Bu ülkenin milletvekilleriyiz, bu halkın vergileriyle  görev yapıyoruz. Görevimiz onlara hizmet etmek. Onlar için doğru neyse onu yapmalıyız. Gerekirse biz de grup başkanvekilleriyle görüşüyoruz. Gerekirse genel başkanlar da görüşür. Yeter ki halkımızın temel sorunları çözülsün.”

Erdoğan’dan Özgür Özel’e açık davet! Suat Özçelebi o çağrıyı analiz etti!

Kaynak: ANKA